Tiina ja Antti Herlinin säätiö etsii ympäristöasiantuntijaa ja hallintokoordinaattoria

Etsitkö töitä joita tehdessä tiedät ratkovasi maailmanlaajuisia ongelmia? Etsimme nyt tiimin vahvistuksiksi hallintokoordinaattoria sekä ympäristöasiantuntijaa.

Tiina ja Antti Herlinin säätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoitus kattaa ympäristön, yhteiskunnallisen hyvinvoinnin sekä kulttuurin tukemisen. Strategiakaudella 2020-2025 säätiö keskittyy luomaan määrää ja tehokkuutta globaaleihin päästövähennyksiin monipuolisella keinovalikoimalla ja koko laajan ympäristökriisin ehdoilla. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot ovat läpinäkyvyys ja avoimuus, verkostomainen yhteistyö ja keskustelevuus sekä oman toiminnan jatkuva kehittäminen.

Etsimme säätiöön nyt ympäristökriisin polkuriippuvuudet tuntevaa ympäristöasiantuntijaa sekä järjestyksen maksimoinnista nauttivaa hallintokoordinaattoria. Rekrytoitavat ihmiset pääsevät mukaan pieneen ja lämminhenkiseen tiimiin, joka työskentelee syksystä lähtien Helsingissä Puistokatu 4 -yhteisössä yhdessä muiden kestävän tulevaisuuden rakentajien kanssa.

Tutustu työnkuviin ja odotuksiimme näistä linkeistä:

Ympäristöasiantuntijan hakuilmoitus

Hallintokoordinaattorin hakuilmoitus

Hakuaika molempiin rooleihin päättyy 19.4.2022 klo 10.00.

Haluamme edistää toiminnassamme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Kuva: Lasse Lecklin