Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Tässä osiossa tulee kertoa sivuston URL-osoite ja yrityksen, organisaation tai yksityisen henkilön nimi sekä tarkat ajantasaiset yhteystiedot.

Jaettavan tiedon määrä riippuu kansallisesta lainsäädännöstä. Voi olla tarpeellista kertoa esimerkiksi yrityksen osoitetiedot tai y-tunnus.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Uutiskirjeen tilauslomake

Käyttäjä voi tilata uutiskirjeen erillisellä lomakkeella, joka tallentaa käyttäjän sähköpostiosoitteen ja tilauspäivän. Uutiskirjeen tilauksen voi perua painamalla Lopeta uutiskirjeen tilaus -linkkiä uutiskirjeen lopussa tai ottamalla yhteyttä sivuston ylläpitäjään.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Seuraamme verkkosivujemme käyttöä evästeillä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Voit säätää selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Kenelle jaamme tietosi

Käytämme uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Uutiskirjeen tilaustietoja säilytetään uutiskirjeiden lähettämiseksi. Näin myös varmistamme, ettet koskaan enää saa meiltä sähköpostia, mikäli peruutat uutiskirjeen tilauksen.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet tilannut uutiskirjeen, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.