The Tiina and Antti Herlin Foundation has outlined its 2020–2025 strategy, which will focus its resources on finding solutions for the global environmental crisis and, in particular, cutting emissions volumes fast. 

The foundation will analyse and select partners for the 2020–2025 Strategy Period on the basis of expert review and dialogue. It is unlikely that the foundation will organise open grant application cycles.

Contact us

News

All news >
All news >
All articles >

Twitter

Tapahtuma ei olisi mahdollinen ilman sponsoreitamme @messukeskus @yministerio @PohjolanVoima @Opetushallitus @EUErasmusPlus @Ilmatarwind @MockCOP_FIN ja @TAHsaatio Lasten ja nuorten ilmastorahasto, sekä @AllianssiRy tukea.

Meidän ääni, meidän tulevaisuus 🌏🌱 Tule mukaan nuorten ilmasto- ja luontohuippukokoukseen oppimaan, inspiroitumaan ja vaikuttamaan. #ilmastojaluontohuippari #nuoretluonnonpuolesta #ilmastokriisi #luontokato
https://t.co/zrU4tA6fst

Mitä #kestäväkehitys tarkoittaa? Mitä sen pitäisi tarkoittaa? Tarvitaanko muuta tilalle? Riittääkö, että olemme vähemmän pahoja?
#Uudistavatoiminta myös välttämätöntä. Systeemimme kaipaa korjausta, mutta miten uudistaminen tapahtuu? Tästä kirjoitin @talouselama. #vastuullisuus https://t.co/JFFnfI0izC