The Tiina and Antti Herlin Foundation has outlined its 2020–2025 strategy, which will focus its resources on finding solutions for the global environmental crisis and, in particular, cutting emissions volumes fast. 

The foundation will analyse and select its partners for the 2020–2025 Strategy Period on the basis of expert review and dialogue. It is unlikely that the foundation will organise open grant application cycles.

Contact us

News

All news >
All news >
All articles >

Twitter

#Ilmastobudjetointi on arvokas työkalu hiilineutraaliutta tavoitteleville kunnille. ORSIn #policybrief esittelee edelläkävijöitä, käytäntöjä & perusteita:
https://t.co/S1c78bL2iP
@eija_vinnari @TampereUni @VTV_fi @VMuutiset @kuntaliitto @KestavaKaupunki @canemure @Akatemia_STN

Sillanrakentamista lasten hyvinvoinnin edistämiseksi 🔆 Panostamme uuteen innovaatioajatteluun ja rahoitusmalliin ja olemme tästä ihan älyttömän innoissamme.✨Kiitos yhteisen polun löytämisestä @AnnaHerlin @TAHsaatio https://t.co/qG7NsL63Hn

@t_ristikari Ehkä parasta tässä on juuri se, että rahasto on reaktiivinen ja sen ”herättää” ihmisten arjesta tulevat kysymykset. Ratkaisujen hakeminen joukkoistetaan asioita läheltä katsovien toimesta ja niihin kohdistetaan resursseja @TAHsaatio ja @ItlaSaatio näyttävät tässä kyllä suuntaa!