Tiina ja Antti Herlinin säätiö etsii hallintokoordinaattoria

Haluatko olla mukana ratkaisevan vuosikymmenen ilmastotoimissa? Nautitko järjestyksen luomisesta ja siitä että saat hallintoasiat rullaamaan sujuvasti? Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset yhdistämään nämä kaksi?

Tiina ja Antti Herlinin säätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoitus kattaa ympäristön, yhteiskunnallisen hyvinvoinnin sekä kulttuurin tukemisen. Strategiakaudella 2020-2025 säätiö keskittyy luomaan määrää ja tehokkuutta globaaleihin päästövähennyksiin monipuolisella keinovalikoimalla ja koko laajan ympäristökriisin ehdoilla. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot ovat läpinäkyvyys ja avoimuus, verkostomainen yhteistyö ja keskustelevuus sekä oman toiminnan jatkuva kehittäminen.

Etsimme kasvavaan organisaatioomme hallintokoordinaattoria luomaan järjestystä ja mutkattomuutta arkeemme. Tarjolla on monipuolinen kokonaisuus henkilö-, talous- ja hankehallintoon sekä toimiston pyörittämiseen liittyviä tehtäviä. Pienessä, lämminhenkisessä työyhteisössä pääset joustavasti moneen mukaan, ja arvojen mukaisesti toiminnan kehittämisen näkökulma on läsnä kaikessa tekemisessä. 

Tässä konkreettisia esimerkkejä sinua odottavista tehtävistä:

Henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät

 • Rekrytointien, perehdytysten, palkanlaskennan ja muiden henkilöstöprosessien tukeminen, kuten työsuhde-etujen koordinointi
 • Henkilöstökäytäntöjen kehittäminen

Talouteen ja hallintoon liittyvät tehtävät

 • Laskujen maksaminen
 • Sähköisen taloushallinnon työkalujen kartoitus ja käyttöönotto
 • Viranomaisilmoitusten tekeminen

Hankkeiden tukeminen

 • Auttaminen sopimus-, maksatus- ja raportointiprosessien kanssa
 • Yhteydenpito apurahansaajien kanssa

Toimistoelämään liittyvät tehtävät

 • Sujuvan toimistoarjen mahdollistaminen
 • Tapahtumien ja juhlien järjestäminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Itseohjautuvaa ja järjestelmällistä työotetta sekä kykyä kantaa vastuuta
 • Joustavuutta, halukkuutta oppia ja kehittää uutta sekä ”can do”-asennetta
 • Aitoa halua ihmisten kanssa työskentelyyn sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Kokemusta erilaisista tietojärjestelmistä ja/tai innostunutta ja pelotonta asennetta niitä kohtaan
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai merkonomi, mutta opintoja enemmän painotamme hyvää asennetta ja työotetta. Arvostamme myös työn ja opintojen ulkopuolista aktiivisuutta, kuten järjestö- tai vapaaehtoistyötaustaa. Etua on henkilöstö-, talous- tai hankehallintokokemuksesta, tietojärjestelmäosaamisesta sekä asiakaspalvelukokemuksesta. Haethan rohkeasti, vaikka sinulta löytyisi vain osa yllä mainituista menestystekijöistä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Myös 80% työajasta on mahdollista sopia. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian, tehtävään valitun henkilön kanssa sovitussa aikataulussa. 

Työntekopaikka on Helsingissä. Syyskuusta alkaen työtilamme sijaitsevat juuri peruskorjatussa puuhuvilassa Puistokatu 4:ssä, jossa jaamme arkemme Maj ja Tor Nesslingin säätiön ja muiden yhteiskunnallisten toimijoiden sekä monitieteisen tutkijayhteisön kanssa. Etätyö on mahdollista yhdessä sovittavissa raameissa myös koronapandemian jälkeen. 

Hakuprosessi

Oletko sinä etsimämme uusi kollega? Haku tehtävään tapahtuu täyttämällä tämä lomake. Hakuaika päättyy tiistaina 19.4.2022 klo 10. 

Haastattelut järjestetään pääasiassa maanantaina 25.4. tai tiistaina 26.4. Mikäli ajankohta ei sovi, pyrimme löytämään vaihtoehtoisen ajan. Haastattelut järjestetään toimistollamme Helsingissä (tai koronapandemiatilanteen niin vaatiessa etäyhteydellä).  Kaikki hakijat saavat tiedon ensimmäisen vaiheen valinnoista viimeistään perjantaina 22.4.2022.

Lisätietoja saat lähettämällä viestin otsikolla ‘Hallintokoordinaattori’ osoitteeseen rekryt(ät)tahsaatio.fi. Lisäksi kysymyksiin vastaa puhelimitse Riikka Ihamuotila (puh. 040 5846320) seuraavina ajankohtina: perjantaina 1.4.2022 klo 10-12 ja torstaina 7.4.2022 klo 15-17.

Haluamme edistää toiminnassamme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Avoimista työpaikoistamme löytyy myös ympäristöasiantuntijan pesti – hakuilmoitus täällä.

Kuva: Lasse Lecklin