TAH-säätiö kirittää osana CLC:n verkostoa kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa EU:ssa

TAH-säätiö on mukana Climate Leadership Coalitionin (CLC) verkostossa, joka kannustaa EU:ta kohti kunnianhimoisempaa ilmastopolitiikkaa ja teollisuuden päästövähennyksiä. CLC on Euroopan suurin voittoa tavoittelematon bisnesverkosto, johon kuuluu lähes sata jäsenorganisaatiota merkittävistä suuryrityksistä yliopistoihin ja kaupunkeihin ympäri Eurooppaa.

EU tarvitsee vaikuttavaa politiikkaa säilyttääkseen globaalin kilpailukykynsä ja saavuttaakseen ilmastotavoitteensa. Esimerkiksi hiilen hinnoittelun laajentaminen ja hiilenpoistoratkaisuiden skaalaaminen kuuluvat työkalupakkiin.

Voit tutustua tiivistelmään CLC:n verkoston yhteisistä politiikkasuosituksista, joilla EU-komissio voi ohjata Eurooppaa ja samalla kirittää muuta maailmaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Suositusten pidemmän version löydät täältä.

Tavoitteiden saavuttamisen kannalta ajankohtaisissa EU-vaaleissa on paljon pelissä, ja siitä voit lukea tarkemmin säätiömme toiminnanjohtajan blogikirjoituksesta.

CLC:n suositusten ohella tuemme myös säätiöiden eurooppalaisen kattojärjestön Philean tavoitteita tulevalle EU-kaudelle.