TAH-säätiö etsii viestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Haku on auki 8.5.2024 asti.

Etsimme viestinnän asiantuntijaa vuoden sijaisuuteen TAH-säätiön tiimiimme Puistokatu 4:n tieteen ja toivon taloon. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Innostaako sinua viestinnän työ kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi?
Oletko kotonasi sekä kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa että kotimaan kohderyhmien kanssa? Ovatko ilmasto- ja ympäristökriisien torjunnan aiheet sinulle tuttuja?

TAH-säätiö on yleishyödyllinen säätiö, joka keskittyy nopeuttamaan siirtymää kestävään tulevaisuuteen merkittävillä päästövähennyksillä, systeemisillä ratkaisuilla ja ihmisten toiminnan muutoksilla. Etsimme ja rahoitamme hankkeita, jotka jouduttavat päästövähennyksiä ja rakentavat ympäristökriisiä ratkaisevia kokonaisuuksia ja verkostoja yli maiden rajojen. Toiminnassamme painotamme läpinäkyvyyttä, avoimuutta, verkostomaista yhteistyötä, keskustelevuutta ja jatkuvaa kehittämistä.

Viestinnän asiantuntijan tärkeimmät työtehtävät ovat:

 • säätiön ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen
 • viestinnän, tunnettuuden ja brändin kehittäminen
 • monikanavainen sisällöntuotanto
 • säätiön rahoittamien hankkeiden viestinnällinen sparraaminen ja tukeminen sekä muu verkostomainen toiminta säätiön tavoitteiden edistämiseksi
 • osallistuminen tapahtumien järjestämiseen ja niiden viestintään

Etsimällämme henkilöllä on

 • osaamista ja kokemusta asiantuntijaorganisaation viestintästrategioista, mediayhteistyöstä, some- ja digiviestinnästä sekä brändin kehittämisestä
 • kokemusta viestinnän kansainvälisestä yhteistyöstä ja suomalaisista kohderyhmistä   
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä
 • näyttöjä kyvystä kirjoittaa kiinnostavia, ajatuksia herättäviä ja kohderyhmiä puhuttelevia tekstisisältöjä suomeksi ja englanniksi
 • kokemusta viestinnän palveluiden hankkimisesta
 • tehtävän kannalta riittävää asiaosaamista ilmasto- ja ympäristöteemoista: mm. isot linjat ja tilannekuva, ajankohtainen julkinen keskustelu, yhteiskunnalliset jakolinjat
 • kiinnostusta säätiökentästä toimintaympäristönä

Eduksi katsomme myös:

 • osaamisen kuva- ja videosisältöjen tuotannosta
 • vaikuttamistyön osaamisen
 • kokemuksen yhteiskunnallisiin muutoksiin tähtäävästä viestintätyöstä

Työsuhde on vuoden pituinen, määräaikainen opintovapaan sijaisuus 15.8.2025 saakka. Toivomme uuden työkaverimme aloittavan elokuun alkupuolella. Työtehtävä on kokoaikainen, mutta myös 80 prosentin työajasta on mahdollista sopia joustavasti. 

Työntekopaikkana on innostava ja yhteisöllinen, ekologisesti kestävän tulevaisuuden tekijöitä yhteen kokoava Puistokatu 4:n tieteen ja toivon talo, jossa jaamme arkemme Maj ja Tor Nesslingin säätiön, muiden yhteiskunnallisten toimijoiden ja tutkijayhteisön kanssa. Säätiöllä on joustavat etätyömahdollisuudet, mutta osa työtehtävistä on mahdollista tehdä vain paikan päällä.  

Tehtävä sijoittuu TAH-säätiön palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan, jonka palkkahaarukka on n. 3 200-3 800 euroa/kk. Lopullinen palkka määräytyy henkilön osaamisen ja aiemman työkokemuksen perusteella tarkennettavan tehtävänkuvan mukaan. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut, kauniin ja joka päivä inspiroivan työskentely-ympäristön sekä työn ja muun elämän yhteensovittamiseen panostavan työyhteisön. 

Hakuohjeet

Oletko sinä etsimämme uusi työkaveri? Haku tehtävään tapahtuu täyttämällä tämä lomake. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme rekrytointipäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus kannattaa siis täyttää hyvissä ajoin. Viimeinen määräaika hakemuksen lähettämiselle on 8.5.2024 klo 18.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Henna Hakkarainen puhelimitse (040 5941379) seuraavina ajankohtina:

pe 19.4. klo 10–12
ma 22.4. klo 9–11
pe 26.4. klo 11–12.30

Haethan rohkeasti, vaikkei sinulta löytyisikään kaikkea yllä listattua osaamista. Me uskoamme, että työ myös opettaa tekijäänsä. Haluamme edistää toiminnassamme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Kuva: Eetu Ahanen