TAH-säätiö järjestää aamiaistapaamisen luontoretkien yhteisrahoituksesta kiinnostuneille säätiöille

Tiina ja Antti Herlinin säätiö kutsuu lasten ja nuorten luontoretkien yhteisrahoituksesta kiinnostuneet säätiöt aamiaistapaamiseen Puistokatu 4:n Tieteen ja toivon taloon keskiviikkona 13.12.2023 klo 9–10.00.

Tilaisuudessa TAH-säätiön hallituksen varapuheenjohtaja Tiina Herlin ja toiminnanjohtaja Henna Hakkarainen kertovat lasten ja nuorten luontoretkien rahoituksen tarpeesta ja esittelevät ehdotuksen säätiöiden yhteisrahoituksesta vuodelle 2024.

Viime keväänä TAH-säätiö avasi luontoretkien järjestämistä koskevan teemahaun koululuokille ja varhaiskasvatuksen ryhmille. Hakuilmoitus johti välittömään hakemusvyöryyn ja osoitti, kuinka suuri tarve lasten ja nuorten luontoretkien rahoitukselle kouluissamme on. Useimmat opettajat toivovat pääsevänsä oppilaiden kanssa luontoon oppimaan, mutta aina sopiva kohde ei ole kävelymatkan päässä. Esteenä retkien toteuttamiselle ovat useimmiten kuljetuskustannukset ja koulujen tiukat budjetit.

Säätiöiden yhteistyönä rakennettavalla rahoituskokonaisuudella yhä useampi lapsi ja nuori voisi päästä luontoretkelle. Osallistumisen yläraja on avoin, mutta kynnyssumma on 10 000 euroa.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään 11.12. Tilaisuus on tarkoitettu Säätiöt ja rahastot ry:n jäsenille.

Lämpimästi tervetuloa!