Tiina ja Antti Herlinin säätiö etsii hallintokoordinaattorin sijaista

Haluatko tulla mukaan työhön kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi Puistokatu 4:n tieteen ja toivon taloon?

Tiina ja Antti Herlinin säätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoitus kattaa ympäristön, yhteiskunnallisen hyvinvoinnin ja kulttuurin tukemisen. Strategiakaudella 2020–2025 säätiö keskittyy nopeuttamaan siirtymää kestävään tulevaisuuteen merkittävillä päästövähennyksillä, systeemisillä ratkaisuilla ja ihmisten toiminnan muutoksilla. Etsimme ja rahoitamme hankkeita, jotka jouduttavat merkittäviä päästövähennyksiä ja rakentavat ympäristökriisiä ratkaisevia kokonaisuuksia ja verkostoja yli maiden rajojen. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot ovat läpinäkyvyys ja avoimuus, verkostomainen yhteistyö ja keskustelevuus sekä oman toiminnan jatkuva kehittäminen.

Etsimme nyt joukkoomme hallintokoordinaattorin perhevapaan sijaista. Lämminhenkisessä työyhteisössämme pääset joustavasti moneen mukaan. Arvojemme mukaisesti toiminnan kehittämisen näkökulma on läsnä kaikessa tekemisessä.

Hallintokoordinaattorin tärkeimmät tehtävät ovat:

 • säätiön taloushallinnon ja maksuliikenteen hoitaminen yhteistyössä tilitoimiston kanssa
 • henkilöstöhallinnon, työsuojelun ja työhyvinvoinnin työtehtävät
 • tilaisuuksien järjestäminen
 • digitaalisten järjestelmien käyttöönoton ja ylläpidon tehtävät
 • säätiön omistaman ja hallinnoiman Puistokatu 4 -toimitilan käytäntöjen ja kiinteistöön liittyvien sopimusten hallinta
 • säätiön hallituksen ja valiokuntien työskentelyn avustaminen
 • edellä mainittujen kokonaisuuksien kehittämistehtävät

Etsimämme henkilö on: 

 • itsenäiseen työskentelyyn pystyvä tiimipelaaja, jolla on kykyä ongelmanratkaisuun ja paloa toiminnan kehittämiseen 
 • taloushallinnon työtehtäviä jo aiemmin tehnyt ja vähintään perustason osaamista jostakin taloushallinnon järjestelmästä hankkinut (esim. Visma Fivaldi tai Netvisor)
 • henkilöstöhallinnon osaaja tai innostunut oppija
 • järjestelmällinen ja huolellinen tekijä, jolla langat ja erilaiset digitaaliset järjestelmät pysyvät hyppysissä
 • kokenut tilaisuuksien järjestäjä ja palveluiden kilpailuttaja
 • kiinnostunut säätiön toiminnasta kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi sekä säätiökentästä toimintaympäristönä
 • työskentelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Toivomme uuden työkaverimme aloittavan jo 1.11. tai mahdollisimman pian sen jälkeen, kuitenkin viimeistään 27.11. Työtehtävä on kokoaikainen, mutta myös 80 prosentin työajasta on mahdollista sopia joustavasti. 

Työntekopaikkana on innostava ja yhteisöllinen, ekologisesti kestävän tulevaisuuden tekijöitä yhteen kokoava Puistokatu 4:n tieteen ja toivon talo, jossa jaamme arkemme Maj ja Tor Nesslingin säätiön, muiden yhteiskunnallisten toimijoiden ja tutkijayhteisön kanssa. Säätiöllä on joustavat etätyömahdollisuudet, mutta osa hallintokoordinaattorin työtehtävistä on mahdollista tehdä vain paikan päällä. Tehtävään kuuluu joskus myös ilta- ja viikonlopputöitä.   

Tehtävä sijoittuu Tiina ja Antti Herlinin säätiön palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan, jonka palkkahaarukka on n. 3200-3800 euroa. Lopullinen palkka määräytyy mm. henkilön osaamisen ja aiemman työkokemuksen perusteella tarkennettavan tehtävänkuvan mukaan. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut, ainutlaatuisen työskentely-ympäristön sekä työn ja muun elämän yhteensovittamiseen panostavan työyhteisön. 

Oletko sinä etsimämme uusi työkaveri? Haku tehtävään tapahtuu täyttämällä tämä lomake. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme rekrytointipäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus kannattaa siis täyttää hyvissä ajoin. Viimeinen määräaika hakemuksen lähettämiselle on maanantaina 16.10. klo 16.

Lisätietoja tehtävästä antavat Emmi Liulia (työtehtävän sisältö) ja Riikka Ihamuotila (työsuhdeasiat) puhelimitse seuraavina ajankohtina:

Perjantai 29.9. klo 10–12
Keskiviikko 11.10. klo 14.30–16.30

Pyydämme varaamaan soittoajan etukäteen viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä sähköpostilla

Haethan rohkeasti, vaikkei sinulta löytyisikään kaikkea yllä listattua osaamista. Me uskoamme, että työ myös opettaa tekijäänsä. 

Haluamme edistää toiminnassamme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.