Ilmastokriisin mestarikurssi luo toivoa

Tiina ja Antti Herlinin säätiö sekä Climate Leadership Coalition järjestävät yhteistyössä ilmastokriisin mestarikurssin suomalaisille päättäjille 1.2.2023. Kyseessä on kertaluonteinen kutsutilaisuus, jonka avulla päättäjät voivat päivittää yhteistä tilannekuvaansa ilmastokriisin tieteellisistä tosiasioista ja samalla vaihtaa ajatuksia yhteisesti hyväksyttävistä ratkaisuista.

Toimivien ratkaisujen tarve on akuutti, sillä tämän vuosikymmenen määrätietoisuus sanelee paljon planeettamme tulevaisuudesta. Uhkakuvia maalailemalla emme kuitenkaan pääse pitkälle, vaan oikeansuuntainen aktivointi tarvitsee toivoa paremmasta.

Toivo ei synny tyhjästä. Sille luodaan edellytykset näkemyksellisillä toimenpiteillä, politiikkatoimilla ja rakenteilla. Poliittiset päättäjät ovat avainasemassa siinä, millaisia mahdollisuuksia ja käytännön edellytyksiä toivolle ja toiminnalle on ilmastokriisin keskellä.

Lisätiedot: Tuuli Kaskinen, CLC:n toimitusjohtaja, p. 050 5149752.