Avoimet ovet Puistokadulla 12.3.2020 (Tilaisuus täynnä)

Puistokatu 4

Tule kurkistamaan historialliseen puuhuvilaan ennen sen uutta elämää!

Tiina ja Antti Herlinin säätiö järjestää Puistokatu 4:n puuhuvilassa avoimet ovet torstaina 12.3.2020. Tervetuloa aistimaan talon vaiherikkaan historian muistijälkiä ja ainutlaatuista tunnelmaa ennen kuin rakennusta aletaan hiljalleen korjata uuteen kukoistukseen.

Talokierroksia järjestetään klo 15.00 ja klo 16.00. Mukaan molemmille kierroksille mahtuu 25 ihmistä kerrallaan. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Sitovat ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/ZJu8mMMGSmcqmGmWA. [Valitettavasti kaikki kierrokset täyttyivät hyvin nopeasti! Toivotamme kaikki loput kiinnostuneet tutustumaan taloon myöhemmässä vaiheessa.]

Ilmoittautumiset pyydetään helmikuun loppuun mennessä ja vahvistetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tiina ja Antti Herlinin säätiö osti Puistokatu 4:n puuhuvilan Suomen arkkitehtuurimuseon säätiöltä tammikuussa 2020. Taloon suunnitellaan yhteistä tilaa mm. Tiina ja Antti Herlinin säätiölle sekä Maj ja Tor Nesslingin säätiölle, sekä yhteisöllistä tutkijatilaa. Talon korjausrakentaminen alkaa hiljalleen vuonna 2020, ja sen toivotaan valmistuvan vuoden 2022 aikana.

Lisää aiheesta:

HS (vain tilaajille): https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006392627.html

HBL: https://www.hbl.fi/artikel/svenska-samskolans-gamla-skolhus-ska-fa-ett-nytt-liv-sa-har-ser-huset-ut/