Näin lahjoitat lasten ja nuorten ilmastorahastoon

Tiina ja Antti Herlinin säätiön alaisuuteen perustettiin syyskuussa 2019 oma Lasten ja nuorten ilmastorahasto. Nimensä mukaisesti rahasto tukee lasten ja nuorten ilmastokoulutusta ja omia ilmastotoimia sekä ilmastonmuutokseen liittyvän tutkimustiedon välittämistä lapsille ja nuorille.

Rahastoa hallinnoidaan samoin periaattein kuin säätiön muuta toimintaa ja omaisuutta. Rahoituksen myöntämisen pääkriteerejä ovat rahoitettavien toimien tavoittavuus, ehdotetun toteutuksen laatu sekä odotettujen vaikutusten skaala. Ensimmäiset myönnöt rahastosta tullaan tekemään vuonna 2020. Voit lukea lisää rahaston perustamisesta täältä.

Rahastoon voi lahjoittaa kuka tahansa lasten ja nuorten ilmastotoimien ja -koulutuksen tukemisesta kiinnostunut taho.

Miten lahjoittaminen rahastoon tapahtuu?

1. Voit tehdä haluamasi kokoisen lahjoituksen tilisiirtona säätiölle. Kirjoita viestikenttään teksti ”lahjoitus TAHS Lasten ja nuorten ilmastorahastoon”. Tilinumero on FI57 5541 2820 0296 36 (OP).

2. Lahjoituksen jälkeen pyydämme lähettämään sähköpostin asiamiehellemme Riikka Ihamuotilalle (riikka(a)tahsaatio.fi) ja kertomaan minkä summan olette lahjoittaneet.

3. Säätiö myöntää rahoitusta rahaston tarkoituksen mukaisiin toimiin sitä mukaa kun rahastoon kertyy lahjoituksia. Viestimme omissa kanavissamme ja mahdollisuuksien mukaan myös suoraan lahjoittajille aina kun rahastosta tehdään lahjoituksia. Ensimmäiset lahjoitukset tehdään vuonna 2020.

 

Rahankeräyslupa RA/2019/1120

 

Kuva: Mari Ahokoivu, 2019