Säätiölle on perustettu blogi

Tiina ja Antti Herlinin säätiön blogin tarkoituksena on jakaa niitä innostavia, uusia ajatuksia, joita säätiön rahoittamissa hankkeissa syntyy. Sisältö tulee ensisijaisesti apurahansaajiltamme. Haluamme osaltamme olla tekemässä sekä tieteen että taiteen, kulttuurin ja yhteiskunnallisen työn tekijöitä tunnetummaksi suomalaisessa yhteiskunnassa. (Blogin kirjoittajista löytyy siis myös #vaihtoehtoEskolle!)

Blogissa tullaan julkaisemaan myös muita säätiön työhön liittyviä tekstejä, joiden takana voivat olla esimerkiksi säätiön hallitus tai kumppaneita. Säätiön ensimmäinen blogiteksti onkin samalla seuraavan teemahaun julkistus: jatkamme Ilmasto, muutos -teemalla tammikuussa 2018. Hakuaika on 15.-31.1.2018. Hakuohjeet julkaistaan Hakijalle -sivulla vielä marraskuun aikana.

Blogin lisäksi laajennamme viestintäämme muillekin uusille alueille. Ensinnäkin löydät meidät nyt sekä Facebookista että Twitteristä. Tämän lisäksi säätiön tuoreimmat uutiset ja blogitekstit kerätään neljä kertaa vuodessa uutiskirjeeseen, jonka voit tilata etusivun alalaidasta.

Oletko nykyinen tai alumni apurahansaajamme ja haluat kirjoittaa blogiin? Ota yhteyttä .